Allpresan

Allpresan

Iho ei kaipaa rasvaa, vaan kosteutta! Kosteusvoiteet ja huonolaatuiset voidevaahdot jättävät iholle kalvon, joka saattaa pahentaa ihon kuivumista entisestään. Allpresan vaahtovoiteiden patentoitu koostumus ei tuki ihohuokoisia, vaan sen kaksinkertainen verkko sitoo kosteutta sekä toisaalta taasen suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä. Allpresanin sisältämä urea on elimistön aminohappojen palamisprosessissa tuottama ainesosa, joka on tärkein osa elimistömme kosteuden tasapainottajana.

Allpresan jalkahoitotuotteet ei sisällä vettä niinkuin perusvoiteet ja normaalit kosteusvoiteet. Sen sijaan vaahtovoiteet sisältävät steariinihappoa ja glyseriiniä, jotka sitovat tehokkaasti kosteutta. Päivittäisessä käytössä Allpresan on edullinen jalkojenhoitotuote. Jo viikon säännöllisen käytön jälkeen iho on muuttunut terveemmäksi ja vaahtoa voi käyttää vähemmän tai vain joka toinen päivä!

Allpresan on ainoa vaahtovoide-sarja, joka ei sisällä säilöntä-eikä väriaineita. Vaahtovoiteen koostumus on ihanan pehmeä ja nopeasti ihoon imeytyvä.

Tuotteita ei löydy tästä tuoteryhmästä.