Räätälinpattisuoja 1 kpl

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Räätälinpattisuoja on tarkoitettu pikkuvarpaaseen muodostuneen vaivaisenluun suojaksi. Räätälinpatti on pikkuvarpaan vaivaisenluu, joka kehittyy pikkuvarpaan painuessa kohti neljättä varvasta. Erittäin pehmeä ja mukava suoja. Yksi koko. Pakkauksessa 1 kpl.
Geeli muodostuu kolmesta eri polymeerikerroksesta, jotka liikkuvat toisistaan riippumattomasti. Tästä johtuen materiaali on ihanteellinen hankaumien hoitoon ja ennalta ehkäisyyn. Materiaalissa on pieniä reikiä, josta valuu iholle hitaasti medikaalilaatuista mineraaliöljyä. materiaalilla on muotomuisti, eli se palaa alkuperäiseen muotoonsa. Katso tarkemmat hoito-ohjeet alta.

Tämä tuote on hygieniatuote, jolla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Tuotekoodi: 92001319M

Saatavuus: Varastossa

21,60 €

Matkahuolto Lähellä-paketti 4,90 €
Voit valita viidestä vaihtoehdosta sinulle sopivin noutopiste.

 

Matkahuolto Jakopaketti 9,90 €
Paketti toimitetaan suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen arkisin kello 8-16.

 

Kirjelähetys 2,50 €
Verkkokauppa tunnistaa ne tuotteet jotka voidaan toimittaa kirjeitse ja se toimitustapa tulee vaihtoehdoksi automaattisesti.

Hoito-ohjeet

Hoito-ohjeet

Voidaan leikata sopivammaksi. Tuotteen voi pestä miedolla saippuavedellä. Kuivaa huolellisesti. Pesun jälkeen tuote kannattaa talkita Iloiset Varpaat-talkilla, tuote pysyy silloin kuivemman tuntuiselta ja se on helpompi pukea päälle. Säilytä tuote suljetussa pussissa jotta geeli ei kuivu!

ARVOSTELUT

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy