Tilaus, toimitus ja maksaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa ostotiedoissa olevia hintoja sekä laskutusehtoja.

Huom! Jos tilauksesi ylittää 300€ alv 0%, toimitamme lähetyksesi ilman rahtikuluja!

Ei koske lavalähetyksiä, eikä ulkomaan lähetyksiä!

Tilauksen toimitusaika- ja tapa 

Saat tuotteesi nopeasti; pääsääntönä on että jos tilauksesi on meillä ennen puoltapäivää, lähtee se myös meiltä samana päivänä. Toimitustavan voit valita itse mahdollisuuksien mukaan. Toimitamme läheykset pääsääntöisesti Matkahuollon kautta. Lavalähetykset kuljetetaan erikseen, toimitusaika n. 3-4 arkipäivää.

Matkahuolto jakopaketti 15,00 € alv 0 %. Rahtivapaasti mikäli tilauksesi ylittää 300,00 € alv 0 %.

Matkahuolto Lähellä/Bussi-paketti 10,00 € alv 0 %. Rahtivapaasti mikäli tilauksesi ylittää 300,00 € alv 0 %.

Lavalähetys 105,00 € alv 0%

Lavalähetys sisäänkannolla 165,00 € alv 0%.


Matkahuolto Jakopaketteja toimitetaan arkisin 8-16 välisenä aikana! Vakuutamme tuotteet puolestasi, vakuutus on 0,50% laskun loppusummasta, vakuutusmaksu lisätään rahtikuluihin automaattisesti verkkokauppatilauksissa!

Voinko tehdä muutoksia tilaukseeni?

Voimme tehdä muutoksia tilaukseesi, vain jos sitä ei olla ehditty käsittelemään. Ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä asiakaspalveluumme niin voimme tehdä mahdollisuuksien

mukaan muutoksia! Asiakaspalvelu palvelee arkisin 8-17 välisenä aikana numerosta 02- 21 22 200.

Miten maksan tilaukseni?

Verkkokauppatilauksissa ei voida ottaa huomioon henkilökohtaisesti sovittuja maksuehtoja. Verkkokauppatilauksen maksuehdot alla! Voit valita kolmen erin maksutavan väliltä. Meillä on käytössä verkkopankkimaksut, Hoitolatukku lasku  tai Arvaton AfterPay-palvelu.

Arvato AfterPay
Tarjoamme yhteistyössä arvato Financen kanssa joustavaa mahdollisuutta maksaa ostoksesi erissä. Voit valita sinulle sopivimman kuukausierän. Voit koska tahansa ilman ylimääräisiä kuluja maksaa koko jäljellä olevan tililuoton. AfterPay laskut toimitetaan sähköpostitse. Jos ostoksiesi summa ylittää 50 euroa, saat laskun suoraan Arvato Financelta, jossa tarjotaan mahdollisuutta maksaa lasku myös osissa. Sinä päätätä itse, haluatko maksaa laskun loppusumman kokonaan vaiko erissä. Tämä edellyttää luottoehtojen hyväksymistä sekä laskulla mainitun minimierän maksamista. Arvato Finance lähettää sinulle kuukausittain tililaskun, johon on lisätty myös mahdolliset uudet ostoksesi verkkokaupastamme.

Mikäli haluat lisätietoja arvato AfterPay-laskuun liittyen, ole yhteydessä arvato Financen asiakaspalveluun numerossa: (+358) 0207 229 462

Tarkat ehdot löytyvät linkistä:    AfterPay luottoehdot 

http://www.afterpay.fi/sv-fi/vakiomuotoiset-eurooppalaiset-kuluttajaluottotiedot

 

Kun valitset maksun tiedot- sivulla Verkkopankki (Suomen Verkkomaksut, Paytrail) vaihtoehdon sinut ohjataan palveluun, josta voit valita tarjolla olevista maksutavoista sinulle sopivan. Maksun jälkeen sinut ohjataan takaisin verkkokauppaan.

Hoitolatukku lasku:

Tarjoamme kanta-asiakkaillemme Hoitolatukun omaa 14pv netto laskua, joka toimitetaan lähetyksen mukana. Verkkokauppa tarjoaa sinulle mahdolliset maksutavat kassalla. Hoitolatukun lasku- vaihtoehtoon ei lisätä erillistä laskutuslisää! Asiakkaille jolla on maksuhäiriöitä, emme voi myöntää laskua, vaan asiakas maksaa tilauksensa etukäteen verkkopankissa. Opiskelijoille emme voi myöntää Hoitolatukun laskua, vaan opiskelijat maksavat tilauksensa etukäteen verkkopankissa tai he voivat valita AfterPay- laskun/osamaksun. Lue lisää yllä!

Voiko tilauksen tehdä puhelimitse tai sähköpostilla?

Asiakaspalvelu palvelee teitä arkisin kello 8-17 ja voit tehdä tilauksesi myös puhelimitse, puh. 02- 21 22 200 tai lähettämällä tilauksesi s-postilla info@hoitolatukku.fiToivomme kuitenkin että tilauksia tehdessäsi olet merkinnyt tuotenumerot muistiin!

PIKATILAUS- kaavakkeen löydät verkkokauppaan kirjautuneena oikeasta yläreunasta. Tilauskaavakkeella teet nopeasti tilauksen meille jos sinulla on tilausnumerot tiedossa. Tilaus toimitetaan kuten muut tilaukset, ei pikalähetyksinä.Tilauskaavake ei ilmoita mikäli jokin tilaamistasi tuotteista on varastosta loppu. Asiakaspalvelijamme on sinuun yhteydessä mikäli tilauksessa on jotain epäselvää! 

Tavaraa saa palauttaa vain Hoitolatukku Logistiikan Oy:n suostumuksella. Tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa ja palauttaja (=lähettäjä) maksaa rahdin. Huom! Joidenkin tuotteiden palautusosoitteena voi olla maahantuoja, joten älä palauta tuotteita automaattisesti Hoitolatukkuun!