Toimitusehdot

Tilatut tuotteet lähetetään kuljetettavaksi tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimitusmaksu määräytyy toimitustavan mukaisesti.  

Matkahuolto Lähellä-paketti  4,90 €
Voit valita viidestä vaihtoehdosta sinulle sopivin noutopiste. Vaihtoehdot määräytyy ilmoittamasi toimitusosoitteen mukaan. Saat matkapuhelimeesi tekstiviestin kun paketti on noudettavissa. Paketit säilytetään 2 viikkoa noutopisteissä, jonka jälkeen se palautuu meille.
  
Matkahuolto Jakopaketti 9,90 €
Paketti toimitetaan suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen arkisin kello 8-16. Matkahuolto soittaa ilmoittamaasi numeroon ennen toimitusta.

Kirjelähetys 2,50 €
Verkkokauppa tunnistaa ne tuotteet jotka voidaan toimittaa kirjeitse ja se toimitustapa tulee vaihtoehdoksi automaattisesti.

Puhelintilaukset toimitetaan samoilla toimitustavoilla, mutta veloitamme lisäksi postiennakkomaksun 6,35€.

Vaihto- ja palautusoikeus
Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Jos tuote tai pakkaus on likainen, viallinen tai muuten myyntikelvoton, harkitaan mahdollinen korvaus aina tapauskohtaisesti. Kuitenkin niin, että myyntihinnasta palautetaan enintään 50%. Mahdolliset ylimääräiset suoritukset palautamme suoraan pankkitilille. Lähetyksen mukana saat tarvittavat tiedot palautuksille. Palautuksesta tulee aina ilmoittaa meille 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Voit lähettää meille tiedon palautuksesta s-postitse: asiakaspalvelu@iloisetvarpaat.fi. Ilmoituksen teon jälkeen Sinulla on 14 päivää aikaa toimittaa lähetys meille.

Maksutavat:
Verkkopankki: Nordea, Osuuspankki, DanskeBank, Tapiola, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, Ålandsbanken sekä Handelsbanken.

Kun valitset maksun tiedot- sivulla Verkkopankki (PayTrail) vaihtoehdon sinut ohjataan palveluun, josta voit valita tarjolla olevista maksutavoista sinulle sopivan. Maksun jälkeen sinut ohjataan takaisin verkkokauppaan. Saat maksusta vahvistuksen sähköpostiisi.

 

UUSI MAKSUTAPA Collector Lasku/Osamaksu

 

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio) Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn. Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:
Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydäthttps://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

 

Alennuskoodit & kampanjat

 

Tarjoamme ajoittain erilaisia tilaajaetuja sekä kampanjoita asiakkaillemme esim. alennuskoodilla, jolla voi saada tilaajalahjan tai tietyn alennuksen. Huom! Voit käyttää vain yhden tarjouksen tilausta kohti.