Vaivaisenluun lasta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Vaivaisenluunlasta helpottaa vaivaisenluun tuottamaa kipua ja korjaa isovarpaan virheasentoa. Lastaa voi käyttää ennaltaehkäisevästi lievän tai keskivaikean vaivaisenluun oikaisemiseen. Lastan käyttö ehkäisee isovarpaan virheasennon pahentumista ja korjaa jo tapahtunutta asentovirhettä. Vaivaisenluunleikkauksen jälkeen lastan käyttö taas helpottaa asennon korjautumista ja lyhentää kuntoutusaikaa.
Vaivaisenluunlasta on helppo asettaa paikalleen ja sitä voi käyttää sekä oikeassa että vasemmassa jalassa. Toisin kuin perinteiset, jäykät yöoikaisijat, Hallufix lastaa voi käyttää päivisin myös kengässä. Lastassa on vaivaisenluun kohdalla pehmeä geelityyny.
Käytä lastaa aluksi vain tunnin kerrallaan. Alkujakson jälkeen lastaa tulisi käyttää öisin ja enintään 2-3 tuntia päivässä.
Kysy välittömästi neuvoa terveydenhuollon ammattilaiselta, jos koet tätä tuotetta käyttäessäsi turvotusta, tunnon muutoksia tai epätavallisia reaktioita.
Pakkauksessa 1 lasta sekä käyttöohje.
Tuotekoodi: 432100

Saatavuus: Varastossa

65,00 €

Jalkahoitopaketit

Matkahuolto Lähellä-paketti 4,90 €
Voit valita viidestä vaihtoehdosta sinulle sopivin noutopiste.

 

Matkahuolto Jakopaketti 9,90 €
Paketti toimitetaan suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen arkisin kello 8-16.

 

Kirjelähetys 2,50 €
Verkkokauppa tunnistaa ne tuotteet jotka voidaan toimittaa kirjeitse ja se toimitustapa tulee vaihtoehdoksi automaattisesti.

Hoito-ohjeet

Hoito-ohjeet

Pese käsin 30°C:n lämpötilassa ilman huuhtelu- tai valkaisuainetta. Kuivata narulla. Vältä lämpöä ja aurinkoa ja kontaktia rasvaisten ja happoisten aineiden kanssa.

ARVOSTELUT

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista