Varaudu talveen - päivitä jalkahoitorutiinisi

Syksyisin iho alkaa usein kuivua samassa tahdissa ilmojen viilenemisen kanssa. Auringonvalon puute, pakkanen ja kuiva sisäilma vaikuttavat myös jalkojen ihoon. Oikea aika aloittaa kuivan ihon hoito on silloin, kun tilanne ei vielä ole äitynyt pahaksi. Hoitorutiinit kannattaa siis päivittää ajan tasalle viimeistään nyt.

Hoitotuotteet ihon kuivuuden mukaan

Mitä kuivempi iho sinulla on, sitä rasvaisempaa kosteusvoidetta tarvitset. Oikein kuivajalkaisen kannattaa kokeilla kuuriluontoista voidetta, jonka avulla päästään eroon pahimmasta karheudesta. Myöhemmin kosteustasapainoa voi ylläpitää kevyemmällä voiteella.
Allpresan 4 -halkeilevan ihon yövoide 125 ml Laufwunder pehmentävä jalkavoide 75 ml Iloiset Varpaat Super kantapäävoide 60 ml Iloiset Varpaat -pehmentävä jalkavoide 100 ml

Levitä voidetta aina puhtaalle iholle, sen verran kuin sitä imeytyy. Hiero kovettuma- ja känsäkohtia huolellisesti. Varpaanväleihin jalkavoidetta sen sijaan ei hautumisen takia kannata levittää. Rasvauksen jälkeen jalkoihin voi pukea mäntypuukuidusta valmistetut pehmeät Sulo-sukat.

Toisin kuin usein luullaan, vesipesua ei tarvitse välttää ihon kuivumisen pelossa. Kannattaa kuitenkin välttää kovakouraista hankaamista ja valita puhdistusaineeksi hellävarainen vaihtoehto.  

Geelisukat kosteuttavat vaivattomasti

Jos jalkojen säännöllinen rasvaaminen tuntuu vaivalloiselta tai tuppaa unohtumaan, kannattaa tutustua Iloisten Varpaiden geelisukkiin. Niiden sisäpinnan materiaalissa on pieniä reikiä, joista siirtyy iholle kosteuttavaa mineraaliöljyä. Riittää, kun käytät sukkia muutamana iltana viikossa, pari tuntia kerrallaan.  
Iloiset Varpaat - Kosteuttava geelisukka 1 pari

Geelisukkien lisäksi löydät verkkokaupastamme kosteuttavat kantapääsuojat. Varpaiden kohdalta avoimet kantapääsuojat pehmentävät kantapäiden ihoa ilman hiostavaa tunnetta. Iloisten Varpaiden geelituotteita voi käyttää samanaikaisesti muiden jalkahoitotuotteiden kanssa.