Varvastuppi 1 kpl

Varvastuppi on koko matkan vuorattu geelillä, joka kosteuttaa kynsinauhoja ja vaimentaa hankausta. Voidaan käyttää sormissa ja varpaissa olevien känsien ja kovettumien hoitoon ja ehkäisyyn, kynsille ja kynsinauhoille, vasaravarpaille jne. Putken voi leikata sopivan pituiseksi. Pakkauksessa 1kpl.

Geeli muodostuu kolmesta eri polymeerikerroksesta, jotka liikkuvat toisistaan riippumattomasti. Tästä johtuen materiaali on ihanteellinen hankaumien hoitoon ja ennalta ehkäisyyn. Materiaalissa on pieniä reikiä, josta valuu iholle hitaasti medikaalilaatuista mineraaliöljyä. Materiaalilla on muotomuisti, eli se palaa alkuperäiseen muotoonsa. Katso tarkemmat hoito-ohjeet alta.

Kokotaulukko: S/M halkaisija 1,7 cm    L/XL halkaisija 2,2 cm

Tämä tuote on hygieniatuote, jolla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Tuotekoodi: 9200105M2_

Saatavuus: Varastossa

5,40 €

* Vaaditut tiedot

Jalkahoitopaketit

Matkahuolto Lähellä-paketti 4,90 €
Voit valita viidestä vaihtoehdosta sinulle sopivin noutopiste.

 

Matkahuolto Jakopaketti 9,90 €
Paketti toimitetaan suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen arkisin kello 8-16.

 

Kirjelähetys 2,50 €
Verkkokauppa tunnistaa ne tuotteet jotka voidaan toimittaa kirjeitse ja se toimitustapa tulee vaihtoehdoksi automaattisesti.

Hoito-ohjeet

Hoito-ohjeet

Voidaan leikata sopivammaksi. Tuotteen voi pestä miedolla saippuavedellä. Kuivaa huolellisesti. Pesun jälkeen tuote kannattaa talkita Iloiset Varpaat-talkilla, tuote pysyy silloin kuivemman tuntuiselta ja se on helpompi pukea päälle. Säilytä tuote suljetussa pussissa jotta geeli ei kuivu!

ARVOSTELUT

maratoonarille ehdotonReview by Pertti
Juoksen pari-kolme maratoonia joka vuosi. Aina ennen lähti joko kaikki tai ainakin osa kynsistä viikon sisällä. Kerran vaimo sitten toi näitä tuppia. Sen jälkeen olen näitä aina käyttänyt. Joka maratonille joudun tosin ostamaan uudet, mutta ei se haittaa, kun muutenkin harrastukseni maksaa. Kivampi olla kun on varpaissa kynnet! (Lähetetty 16.11.2013)

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista