Iloiset varpaat on kotimainen jalkojenhoitoon ja terveyteen erikoistunut verkkokauppa.
Verkkokaupan omistaa ammattilaistukkuna toimiva yritys; Hoitolatukku. Hoitolatukku on palvellut alan ammattilaisia; jalkahoitoloita, kosmetologeja ja muita terveydenhuollon ammattilaisia  jo vuodesta 1985.

Hoitolatukku toimii Turun kupeessa, Vahdolla, jossa myös Iloiset varpaat -verkkokaupan tilaukset käsitellään ja toimitetaan teille asiakkaille. Iloiset varpaat lähetykset kuljettaa Matkahuolto.
Iloiset varpaat -verkkokaupan nimi tulee Hoitolatukun omasta tuotesarjan nimestä Iloiset varpaat ja kuten nimestäkin voi päätellä, keskittyy verkkokauppa jalkojen hyvinvointiin.  Nykyään kaupasta voi tilata myös kasvomaskeja ja muita hygieniatuotteita!


Hoitolatukussa työskentelee monta alan ammattilaista, jotka ovat olleet mukana kehittämässä Iloiset varpaat -verkkokauppaa. Verkkokaupasta voit etsiä tietoa eri vaivoista ja etsiä itsellesi sopivia hoitotuotteita mm. vaivan avulla.


Tilausten tekeminen on turvallista, helppoa ja nopeaa; tilaukset lähtevät useimmiten jo samana päivänä, kun tilauksesi teet.


Tarvittaessa voit soittaa meille ja kysellä lisää tuotteistamme.
Tavoitat alan ammattilaisen numerosta 040- 197 3357, arkisin kello 9-15.00 välisenä aikana. Voit myös lähettää meille sähköposti: asiakaspalvelu@iloisetvarpaat.fi