Iloiset Varpaat on kotimainen jalkojenhoitoon ja terveyteen erikoistunut verkkokauppa.
Verkkokaupan omistaa ammattilaistukkuna toimiva yritys; Hoitolatukku. Hoitolatukku on palvellut alan ammattilaisia; jalkahoitoloita, kosmetologeja ja muita terveydenhuollon ammattilaisia  jo vuodesta 1985.

Iloiset Varpaat -verkkokaupan tilaukset käsitellään Hoitolatukussa Vahdolla. Iloiset Varpaat -lähetykset kuljettaa Matkahuolto.
Iloiset Varpaat -verkkokaupan nimi tulee Hoitolatukun omasta tuotesarjan nimestä ja kuten nimestäkin voi päätellä, keskittyy verkkokauppa jalkojen hyvinvointiin.

Iloiset Varpaat -verkkokauppaa ovat olleet kehittämässä mm. Hoitolatukussa työskentelevät monet eri alojen ammattilaiset ja sivustoa päivitetään aktiivisesti, jotta sisällöstä löytyy ajankohtaisin, uusin tieto jalkaterveyden ja kivuttoman arjen tueksi.


Tilausten tekeminen on turvallista, helppoa ja nopeaa; tilaukset lähtevät useimmiten jo samana päivänä, kun tilauksesi teet.


Tarvittaessa voit soittaa meille ja kysellä lisää tuotteistamme.
Tavoitat alan ammattilaisen numerosta 040 197 3357, arkisin kello 9-15.00 välisenä aikana. Voit myös lähettää meille sähköpostia: asiakaspalvelu@iloisetvarpaat.fi