Jalkojen kipu kaverina – kuinka hoitaa sitä itse?

jalkojen kipu voi rajoittaa liikkumista ja vähentää fyysistä aktiivisuutta. Harrastukset jäävät helposti väliin ja arjen toimintakyky heikkenee. Tämä voi johtaa myös sosiaalisten tilanteiden välttämiseen ja yhteisten tekemisten peruuntumiseen, jos ne vaativat fyysistä ponnistusta, liikkumista tai kävelyä. Jalkojen ja varpaiden terveyttä ja hyvinvointia tukemaan kehitetty Iloisten Varpaiden -geelituotesarjasta löytyy monenlaista helpotusta jaloille.

Lue lisää >>


Osaatko valita sukkasi oikein?

Hyvät sukat, jotka ovat oikean kokoiset ja materiaalia, joka siirtää kosteutta pois iholta, vaikuttavat erittäin positiivisesti jalkojen, varpaiden ja varpaankynsien hyvinvointiin.

Lue jalkahoitajamme vinkit oikeiden sukkien valintaan!

Lue lisää >>


Vaivaisenluun hoito kotona

Valitettavasti itse vaivaisenluuta jumpan kanssa ei saa poistumaan, mutta hyvä uutinen on, että siitä syntyvälle kivulle ja tilan etenemiselle voi omatoimisesti tehdä monia kuntouttavia ja hoitavia toimia.

Lue lisää >>


Kotimaisuus – todellinen valttikortti

Iloiset varpaat -jalkahoitosarja on uraauurtava kotimainen tuotemerkki. Sarja on kotimaisuuden lisäksi tunnettu laadukkaista ja tehokkaista tuotteistaan, joista suuri osa valmistetaan edelleen Suomessa, sekä erinomaisesta hinta-laatu-suhteestaan.

Lue lisää >>


Luupiikki kantapäässä?

Luupiikki esittäytyy useimmiten aamuisin niin kipeänä kantapäänä, että astuminen jalalle tuntuu mahdottomalle. Erityisesti jalkojaan jatkuvasti rasittavalle henkilölle tämä vaiva useimmiten tulee tutuksi jossain elämänvaiheessa, sillä yksi vaivan syntyyn vahvasti vaikuttava tekijä on runsas rasitus. Luonnollisesti tilan helpottamiseksi tärkeää olisi vähentää rasitusta, mutta aina se ei ole täysin mahdollista. Onneksi helpotusta kipuun ja keinoja ongelman selättämiseen löytyy.

Lue lisää >>


Kipuileeko kantapää?

Kantapäässä, kantaluun ja ihon välissä on luonnollinen iskunvaimennin, rasvapatja, jonka tehtävänä on pehmentää liikkumisen aiheuttamaa kantapäälle kohdistuvaa iskua. Rasvapatja voi vammautua tai surkastua pikkuhiljaa ajan myötä aiheuttaen lopulta kantapäähän pistävää, pakottavaa tai kuumottavaa kipua.

Lue lisää >>


Kauniit ja terveet kynnet

Oikean pituinen kynsi on jalkojen terveyden ja kauneuden ylläpidon kannalta huomioitava asia. Erityisesti kesäkaudella nautimme sandaaleissa tai paljain varpain kävelystä, jolloin jokainen toivoisi omien jalkojensa olevan mahdollisimman kauniin ja hyvinvoivan näköiset.

Lue lisää >>