Tilatut tuotteet lähetetään kuljetettavaksi tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimitusmaksu määräytyy toimitustavan mukaisesti. 

Matkahuolto Lähellä-paketti  6,90 €

Voit valita viidestä vaihtoehdosta sinulle sopivin noutopiste. Vaihtoehdot määräytyy ilmoittamasi toimitusosoitteen mukaan. Saat matkapuhelimeesi tekstiviestin kun paketti on noudettavissa. Paketit säilytetään 2 viikkoa noutopisteissä, jonka jälkeen se palautuu meille.

Matkahuolto Jakopaketti 9,90 €

Paketti jaetaan vastaanottajalle arkisin klo 8–16 ilman ennakkoilmoitusta. Ellei vastaanottaja ole paikalla niin paketti palautuu lähimpään Matkahuoltoon noudettavaksi.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Jos tuote tai pakkaus on likainen, viallinen tai muuten myyntikelvoton, harkitaan mahdollinen korvaus aina tapauskohtaisesti. Kuitenkin niin, että myyntihinnasta palautetaan enintään 50%. Mahdolliset ylimääräiset suoritukset palautamme suoraan pankkitilille. Lähetyksen mukana saat tarvittavat tiedot palautuksille. Palautuksesta tulee aina ilmoittaa meille 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Voit lähettää meille tiedon palautuksesta s-postitse: asiakaspalvelu@iloisetvarpaat.fi. Ilmoituksen teon jälkeen Sinulla on 14 päivää aikaa toimittaa lähetys meille. Noutamattomista paketeista veloitamme aina lähetyskulut tilaajalta.

Maksutavat:

Kaikki kotimaiset verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki.
Korttimaksut: Visa, Visa Electron, Mastercard sekä American Express. 
Mobiilimaksut: MobilePay

Kun valitset maksun tiedot- sivulla Verkkopankki (PayTrail) vaihtoehdon sinut ohjataan palveluun, josta voit valita tarjolla olevista maksutavoista sinulle sopivan. Maksun jälkeen sinut ohjataan takaisin verkkokauppaan. Saat maksusta vahvistuksen sähköpostiisi.

Walley Checkout 

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku on kuluton. Osamaksun korko on 1,66 % kuukaudessa (vuoksikorko 19,9%). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä: Ehdot ja tiedot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

Alennuskoodit & kampanjat

Tarjoamme ajoittain erilaisia tilaajaetuja sekä kampanjoita asiakkaillemme esim. alennuskoodilla, jolla voi saada tilaajalahjan tai tietyn alennuksen. Huom! Voit käyttää vain yhden tarjouksen tilausta kohti.