Tilatut tuotteet lähetetään kuljetettavaksi tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimitusmaksu määräytyy toimitustavan mukaisesti. 

Matkahuolto Lähellä-paketti  6,90 €

Voit valita viidestä vaihtoehdosta sinulle sopivin noutopiste. Vaihtoehdot määräytyy ilmoittamasi toimitusosoitteen mukaan. Saat matkapuhelimeesi tekstiviestin kun paketti on noudettavissa. Paketit säilytetään 2 viikkoa noutopisteissä, jonka jälkeen se palautuu meille.

Matkahuolto Jakopaketti 9,90 €

Paketti jaetaan vastaanottajalle arkisin klo 8–16 ilman ennakkoilmoitusta. Ellei vastaanottaja ole paikalla niin paketti palautuu lähimpään Matkahuoltoon noudettavaksi.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Jos tuote tai pakkaus on likainen, viallinen tai muuten myyntikelvoton, harkitaan mahdollinen korvaus aina tapauskohtaisesti. Kuitenkin niin, että myyntihinnasta palautetaan enintään 50%. Mahdolliset ylimääräiset suoritukset palautamme suoraan pankkitilille. Lähetyksen mukana saat tarvittavat tiedot palautuksille. Palautuksesta tulee aina ilmoittaa meille 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Voit lähettää meille tiedon palautuksesta s-postitse: asiakaspalvelu@iloisetvarpaat.fi. Ilmoituksen teon jälkeen Sinulla on 14 päivää aikaa toimittaa lähetys meille. Noutamattomista paketeista veloitamme aina lähetyskulut tilaajalta.

Maksutavat:

Verkkopankki: Nordea, Osuuspankki, DanskeBank, Tapiola, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, Ålandsbanken sekä Handelsbanken.

Kun valitset maksun tiedot- sivulla Verkkopankki (PayTrail) vaihtoehdon sinut ohjataan palveluun, josta voit valita tarjolla olevista maksutavoista sinulle sopivan. Maksun jälkeen sinut ohjataan takaisin verkkokauppaan. Saat maksusta vahvistuksen sähköpostiisi.

Collector Lasku/Osamaksu 

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle. 

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä. Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä. Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Osissa maksaen tasoitusta talouteen – kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta useammalle kuukaudelle

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti. Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: iloisetvarpaat.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty iloisetvarpaat.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39.
Lisätietoja www.collector.fi Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä: Yleiset lasku-, tililuotto- ja erämaksuehdot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Alennuskoodit & kampanjat

Tarjoamme ajoittain erilaisia tilaajaetuja sekä kampanjoita asiakkaillemme esim. alennuskoodilla, jolla voi saada tilaajalahjan tai tietyn alennuksen. Huom! Voit käyttää vain yhden tarjouksen tilausta kohti.