Tilatut tuotteet lähetetään kuljetettavaksi tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimitusmaksu määräytyy toimitustavan mukaisesti. 

Matkahuolto Lähellä-paketti  6,90 €

Voit valita viidestä vaihtoehdosta sinulle sopivin noutopiste. Vaihtoehdot määräytyy ilmoittamasi toimitusosoitteen mukaan. Matkahuolto lähettää sinulle saapumisviestin tekstiviestillä kun paketti on noudettavissa. Paketit säilytetään 7 vuorokautta noutopisteissä, jonka jälkeen se palautuu meille. Noutamattomista paketeista veloitamme aina lähetyskulut tilaajalta.

Matkahuolto Jakopaketti 9,90 €

Paketti jaetaan vastaanottajalle arkisin klo 8–16 ilman ennakkoilmoitusta. Ellei vastaanottaja ole paikalla niin paketti palautuu lähimpään Matkahuoltoon noudettavaksi. Noutamattomista paketeista veloitamme aina lähetyskulut tilaajalta.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske hygieniatuotteita, kuten esim. jalkojen kevennyksiä, sukat tms. Jos tuote tai pakkaus on likainen, viallinen tai muuten myyntikelvoton, harkitaan mahdollinen korvaus aina tapauskohtaisesti. Kuitenkin niin, että myyntihinnasta palautetaan enintään 50%. Mahdolliset ylimääräiset suoritukset palautamme suoraan pankkitilille. Lähetyksen mukana saat tarvittavat tiedot palautuksille. Palautuksesta tulee aina ilmoittaa meille 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Voit lähettää meille tiedon palautuksesta s-postitse: asiakaspalvelu@iloisetvarpaat.fi. Ilmoituksen teon jälkeen Sinulla on 14 päivää aikaa toimittaa lähetys meille.

Noutamattomista paketeista veloitamme aina lähetyskulut tilaajalta.

Maksutavat:

Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki.
Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard sekä American Express. 
Lasku & Osamaksupalvelu: OP lasku

Kun valitset maksun tiedot- sivulla Verkkopankki (Paytrail) vaihtoehdon sinut ohjataan palveluun, josta voit valita tarjolla olevista maksutavoista sinulle sopivan. Maksun jälkeen sinut ohjataan takaisin verkkokauppaan. Saat maksusta vahvistuksen sähköpostiisi.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

Alennuskuponki & kampanjat

Tarjoamme ajoittain erilaisia tilaajaetuja sekä kampanjoita asiakkaillemme esim. alennuskoodilla, jolla voi saada tilaajalahjan tai tietyn alennuksen. Huom! Voit käyttää vain yhden tarjouksen tilausta kohti.