Talven jalkojenhoito

Talvella on hyvä pysähtyä välillä hoitamaan ja hemmottelemaan jalkoja. Lämpimät kengät ja paksut sukat hiostavat, ja jalat voivat olla pitkiäkin aikoja ahtaissa talvikengissä. Jalkahoidon voi tehdä myös edullisesti ja pientä vipinää talven pimeneviin iltoihin saa liittämällä hoidon yhteyteen pienen jalkahieronnan.

1. Nautinnollinen jalkakylpy

Ennen jalkojen hierontaa, kylvetä jalat Iloiset varpaat laventelin tuoksuisella jalkakylpysuolalla. Annostele 1rkl 4 litraan lämmintä vettä, kylvetä jalkoja noin 15 minuuttia ja nauti!


2. Hellä jalkojen kuorinta

Jalkojen kylvetyksen jälkeen, levitä Skin Candyn karamellin tuoksuista Body Scrub -kuorintaa jalkoihin. Ruskean sokerin kiteet kuorivat ihoa hellävaraisesti samalla kun sheavoi ja kaakaovoi ravitsevat ja hoitavat ihoasi. Skin Candy Body Scrub ainesosat on 99 % luonnollisia. Tuote soveltuu myös erinomaisesti vartalonkuorintaan ja sen käyttö on mukavaa, sillä se ei jätä kylpyhuoneen lattiaa öljyiseksi.

3. Lämmittävä jalkavoide

Levitä lopuksi vielä Laufwunderin lämmittävä jalkavoide ja nauti. Tuotteen sisältämä arnikkiuute ehkäisee tehokkaasti kylmän tunnetta jaloissa.

Toinen loistava vaihtoehto jalkahierontaan on Laufwunderin pehmentävä jalkavoide, joka sisältää kamomillaa ja hamamelista. Jaloistasi tulee silkinpehmeät ja tuotteella on hienhajua vähentävä vaikutus.

4. Rentouttavan jalkahieronnan ohjeet

Yhdistämällä hieronnan ja jalkojen rasvauksen, sujuu hierontakin helpommin ja rasva imeytyy jalkoihin tehokkaammin.

  • Puristele jalkaterää molemmin käsin kevyesti, niin jalkapohjasta kuin jalkapöydän päältäkin.
  • Painele jalkapohjaa peukaloilla pienin pyörivin liikkein kantapäästä varpaisiin.
  • Ota yksi varvas kerrallaan etusormen ja peukalon väliin ja vedä kevyesti.
  • Ota jalkaterästä kiinni molemmin käsin ja käännä kevyesti eri suuntiin, ikään kuin vääntäisit tiskirättiä kuivaksi.
  • Puristele jalkaa kevyesti koko jalkaterän alueelta kuten alussa.
  • Toista hieronta toiseen jalkaan.

Nyt jalkasi ovat puhtaat, pehmeät ja lämpimät. Ripauksen luxusta saat vielä lisää, kun laitat kynsiin kauniin lakkauksen.

Hyödynnä jalkahieronnan ohjeet ystävänpäivänä ja anna lahjaksi ystävälle tai kumppanille ihana jalkojenhoito hetki.

Vinkki!

Sujauta korkokenkiisi tai saappaisiin iskua vaimentava päkiätyyny. Kirkas, ohut päkiätyyny keventää päkiän aluetta. Tuote pysyy hyvin paikallaan ja sen voi vaihtaa kengästä kenkään. Päkiätyyny on valmistettu T-geelistä, joka vaimentaa iskua, eikä jätä iholle öljyistä pintaa.