Kesä kääntää katseet jalkoihin

Teksti: Heidi Liesegang-Laiho | erikoiskosmetologi, jalkahoitaja at, kouluttaja

Pitkän ja kylmän ajanjakson väistyessä jalat riisutaan esille ja huomataan sukkien alla piilotelleet kuiva iho, kovettumat, känsät ja kynsimuutokset.

Nosta jalat esille ja hemmottele niitä kunnon kesähuollolla. Kauniista kesäpäivistä on mukava nauttia kulkemalla vaikka paljain jaloin, silloin kun jalat ovat kivuttomat! Iloiset Varpaat -verkkokaupastamme löydät varmasti itsellesi sopivan jalkahoitosarjan. Vertaile eri vaihtoehtoja ja testaa!

Iloiset varpaat

Hyvinvointi alkaa jaloista! Iloiset varpaat -tuotesarja on kotimainen jalkojenhoitosarja, joka on jo yli 35 vuoden ajan huolehtinut jalkojen hyvinvoinnista, tästä johtuen Iloiset varpaat sarja on tuttu, niin ammattilaisten kuin asiakkaidenkin keskuudessa.

Iloiset varpaat -sarjasta löytyy kattava valikoima jalkojenhoidon perustuotteita, joukko erikoistuotteita, lampaanvillaa sekä runsas valikoima erottavia, suojaavia ja keventäviä geelituotteita. Iloiset varpaat -geelituotteet muodostuvat useasta polymeerikerroksesta, jotka liikkuvat toisistaan riippumattomasti. Se tekee siitä erinomaisen materiaalin ehkäisemään hiertymiä, hankaumia sekä toimimaan iskua vaimentavana materiaalina.

Iloiset varpaat-tuotteet ovat hintalaatu-suhteeltaan erinomaisia tuotteita, joiden korkeaan laatuun voi luottaa jokapäiväisessä kotihoidossa. Iloiset varpaat -sarjaa on kehitetty ja tullaan jatkossakin kehittämään käyttäjiltä saadun palautteen sekä ongelmia ja vaivoja helpottavien ratkaisujen myötä.

FOOTLOGIX®

Vain pieni osa vaivaisenluuongelmista kärsivistä tarvitsee leikkaushoitoa. Yksinkertaiset kevennystuotteet ja oikein valitut kengät riittää monelle kipujen

Kanadalainen Footlogix® on maailman ensimmäinen ja ainoa Pediceutical® -jalkahoitotuotesarja, joka vastaa jalkahoidon haastaviin tarpeisiin, niin että tulokset ovat nähtävissä nopeasti. Footlogix® tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen, ainutlaatuisiin raaka-aineisiin ja ne on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten sekä käyttäjien kanssa.

Footlogix® jälleenmyyntituotteilla saadaan aikaan mullistavia tuloksia kaikissa jalkojen ihon erilaisissa tilanteissa, olipa sitten kysymyksessä kuivat jalat, ikääntymisen tai elämäntapojen aiheuttamat ongelmat tai diabetes. Footlogix® vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion Technology® (DIT) eli DIT-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet saavuttavat tehokkaasti epidermiksen säilyttäen ihon lämpötilan ja näin varmistaen aineiden vaikutuksen.

Footlogix® -sarjan tuotteita on helppo käyttää, niiden hinta-laatusuhde on erinomainen ja tulokset näkyvät nopeasti. Tämä on vaikuttanut siihen, että tuotesarjan suosio ja tunnettavuus on vain kasvanut kasvamistaan.

Laufwunder®

Laadukas saksalainen Laufwunder®-sarja on ollut Suomessa myynnissä jo yli 20 vuoden ajan. Laufwunder® -tuotteiden laaja tuotevalikoima takaa sen, että valikoimasta on helppo löytää oikea tuote jokaiseen tarpeeseen ja niiden korkea laatu sekä tehokkaat ainesosat pitävät käyttäjät uskollisina vuodesta toiseen.

Laufwunder® halkemavoide on ehdottomasti yksi sarjan suosituimpia tuotteita, eikä sen käyttäjät useimmiten edes halua muuta voidetta kokeilla! Laufwunder® -sarjasta löytyy myös kuuriluonteisesti käytettäviä erikoistuotteita, sekä laajalti tunnettu diabeetikonvoide, josta on tullut monen diabeetikon luottovoide.

Testaa sarjojen suosituimmat tuotteet!