Geelistä on moneksi – suojaa ja kosteutusta geelikevennyksillä

Geelikevennykset eivät ole pelkkää muovia, vaan ne ovat medikaalilaatuista polymeerigeeliä, johon on lisätty hoitavia vitamiineja ja hoitoaineita, kuten Shea voita ja Aloe Veraa. Lisäksi geelin sisällä on pieninä pisaroina medikaalilaatuista mineraaliöljyä, jota vähitellen erittyy iholle. Normaalikäytössä öljyä riittää n. vuodeksi.

Geelit ovat joustavia ja mukautuvat liikkeeseen ja jalan eri osille tulevaan paineeseen. Muotomuistin avulla geeli palautuu nopeasti alkuperäiseen muotoonsa. Iloiset varpaat geelikevennykset ovat korkealaatuisia, eivätkä repeile käytössä kuten halvemmat tuotteet. Ne ovatkin kestäviä, pestäviä ja uudelleen käytettäviä!

Ammattilaiset suosittelee

  • Hiertääkö luistin tai mono?
  • Leikkaa sopivan kokoinen pala ja suojaa iho hankaukselta ja paineelta
  • Leikattava ja uudelleenkäytettävä
Geeliarkki 2 mm, kangaspäällysteinen

Geeliarkki 2 mm, kangaspäällysteinen

12,50 
Uudelleen käytettävä geelinen ihonsuoja vähentää painetta ja kipua. Ehkäisee hankausta ja vaimentaa iskua. Helppo leikata ja muotoilla oikean kokoinen pala jalan eri kohtiin. Asettuu hyvin hankaliinkin kohtiin venyvyytensä ansiosta. Toinen puoli arkista on päällystetty antimikrobisella, ihonvärisellä kankaalla. Kaikki Iloiset varpaat -geelikevennykset ovat dermatologisesti testattuja ja hypoallegeenisia. Lisäksi ne ovat pestäviä sekä uudelleenkäytettäviä. Käyttö: Leikkaa arkista sopivan kokoinen pala ja aseta se suoraan suojattavan kohdan päälle (esim. rakon tai repeytyneen kynsinauhan tms. aran kohdan päälle). Ihonsuojan joustava ja tarttuva geeli mukautuu ihon pintaan ja pitää tuotteen hyvin paikoillaan. Se ei sisällä liima-aineita. Ihonsuoja on uudelleen kiinnittyvä ja sitä voidaan tarvittaessa pestä käsin miedolla saippuavedellä (ilmakuivaus ennen käyttöä). Poista tuote ennen peseytymistä ja kiinnitä uudelleen kuivalle iholle. Arkin koko: noin 7,6 cm x 6,4 cm. Scar therapy -geelituote, joka edesauttaa arpien parantumista, kun tuotetta käytetään suoraan iholle. Käyttövinkki!Hiertääkö luistin, mono tai muu urheilujalkine? Leikkaa sopivan kokoinen pala ja kiinnitä se suoraan ihoon jossa kipua tai hankausta esiintyy. Voidaan leikata myös esim. vaivaisenluun suojaksi, päkiän pehmusteeksi tai kantapään pehmusteeksi.
Lisää ostoskoriin