Nauti talviurheilusta ilman hiertymiä!

Iloiset varpaat -geelituotteet suojaavat, hoitavat ja ehkäisevät hankaumia.
Geelituotteet on kehitetty parantamaan elämänlaatua.

Kaikki Iloiset varpaat -geelikevennykset ovat dermatologisesti testattuja ja hypoallegeenisia. Lisäksi ne ovat pestäviä sekä uudelleenkäytettäviä.

Geeliarkki on pehmeästä, ihoa hoitavasta geelistä valmistettu tuote, jota voit käyttää sellaisenaan tai itse leikaamalla sopivan kokoiseksi palaksi ja suojata ihoa hankaukselta. Se vähentää ihoon kohdistuvaa painetta ja lievittää rasituksesta johtuvaa kipua. Voidaan kiinniittää myös jalkineisiin.

Kokeile myös valmiita, puettavia geelisuojia!
Katso video Nilkkasuojan käytöstä!

Iloiset varpaat halkeamavoide on ammattilaisten suosima jalkavoide, jota käytetään niin jalkahoitolassa kuin kotihoitotuotteena. Ammattilaisen vinkki!levitä voidetta jalkoihin illalla ennen nukkumaanmenoa ja pue päälle villasukat tehoastamaan vaikutusta. Aamulla heräät pehmein jaloin – kokeile vaikka!

Ammattilaiset suosittelee

  • Leikattava ja uudelleenkäytettävä
  • Hankaumien ja ihon suojaukseen
  • Luistimissa, monoissa ja muissa urheilujalkineissa
Geeliarkki 2 mm

Geeliarkki 2 mm

12,00 
Uudelleen käytettävä geelinen ihonsuoja vähentää painetta ja kipua. Ehkäisee hankausta ja vaimentaa iskua. Helppo leikata ja muotoilla oikean kokoinen pala jalan eri kohtiin. Asettuu hyvin hankaliinkin kohtiin venyvyytensä ansiosta.  Kaikki Iloiset varpaat -geelikevennykset ovat dermatologisesti testattuja ja hypoallegeenisia. Lisäksi ne ovat pestäviä sekä uudelleenkäytettäviä. Käyttö: Leikkaa arkista sopivan kokoinen pala ja aseta se suoraan suojattavan kohdan päälle (esim. rakon tai repeytyneen kynsinauhan tms. aran kohdan päälle). Ihonsuojan joustava ja tarttuva geeli mukautuu ihon pintaan ja pitää tuotteen hyvin paikoillaan. Se ei sisällä liima-aineita. Ihonsuoja on uudelleen kiinnittyvä ja sitä voidaan tarvittaessa pestä käsin miedolla saippuavedellä (ilmakuivaus ennen käyttöä). Poista tuote ennen peseytymistä ja kiinnitä uudelleen kuivalle iholle. Arkin koko: noin 7,6 cm x 6,4 cm. Scar therapy -geelituote, joka edesauttaa arpien parantumista, kun tuotetta käytetään suoraan iholle. Käyttövinkki!Hiertääkö luistin, mono tai muu urheilujalkine? Leikkaa sopivan kokoinen pala ja kiinnitä se suoraan ihoon jossa kipua tai hankausta esiintyy. Voidaan leikata myös esim. vaivaisenluun suojaksi, päkiän pehmusteeksi tai kantapään pehmusteeksi.
Lisää ostoskoriin
  • Hiertääkö luistin tai mono?
  • Leikkaa sopivan kokoinen pala ja suojaa iho hankaukselta ja paineelta
  • Leikattava ja uudelleenkäytettävä
Geeliarkki 2 mm, kangaspäällysteinen

Geeliarkki 2 mm, kangaspäällysteinen

12,50 
Uudelleen käytettävä geelinen ihonsuoja vähentää painetta ja kipua. Ehkäisee hankausta ja vaimentaa iskua. Helppo leikata ja muotoilla oikean kokoinen pala jalan eri kohtiin. Asettuu hyvin hankaliinkin kohtiin venyvyytensä ansiosta. Toinen puoli arkista on päällystetty antimikrobisella, ihonvärisellä kankaalla. Kaikki Iloiset varpaat -geelikevennykset ovat dermatologisesti testattuja ja hypoallegeenisia. Lisäksi ne ovat pestäviä sekä uudelleenkäytettäviä. Käyttö: Leikkaa arkista sopivan kokoinen pala ja aseta se suoraan suojattavan kohdan päälle (esim. rakon tai repeytyneen kynsinauhan tms. aran kohdan päälle). Ihonsuojan joustava ja tarttuva geeli mukautuu ihon pintaan ja pitää tuotteen hyvin paikoillaan. Se ei sisällä liima-aineita. Ihonsuoja on uudelleen kiinnittyvä ja sitä voidaan tarvittaessa pestä käsin miedolla saippuavedellä (ilmakuivaus ennen käyttöä). Poista tuote ennen peseytymistä ja kiinnitä uudelleen kuivalle iholle. Arkin koko: noin 7,6 cm x 6,4 cm. Scar therapy -geelituote, joka edesauttaa arpien parantumista, kun tuotetta käytetään suoraan iholle. Käyttövinkki!Hiertääkö luistin, mono tai muu urheilujalkine? Leikkaa sopivan kokoinen pala ja kiinnitä se suoraan ihoon jossa kipua tai hankausta esiintyy. Voidaan leikata myös esim. vaivaisenluun suojaksi, päkiän pehmusteeksi tai kantapään pehmusteeksi.
Lue Lisää