Monella on jaloissaan asentovirhe, joka saattaa aiheuttaa kipua esim. vaivaisenluussa, päkiässä ja jopa nilkassa. Myös erilaiset hankaus-ongelmat saattavat johtua jalan tai varpaiden virheasennosta.

Kaikkiin jalkaongelmiin on aina joku syy. Jotta ongelmaa voisi hoitaa, on syy löydettävä, muuten hoidamme vain oiretta. Hyvin usein ongelmat johtuvat jalkoihin väärin kohdistustavasta kuormituksesta, joka voi olla helppo hoitaa yksinkertaisella, valmiilla pohjallisella.

Hyvät pohjalliset tai erilaiset tuet tuovat keveyttä liikkumiseen ja niillä voidaan liveittää tehokkaasti esim. vaivaisenluusta johtuvaa kipua sekä pysäyttää vaivan eteneminen.

Mikäli oire pahenee tai olet epävarma pohjallisen valinnassa, ole yhteydessä asiantuntijaan, esim. jalkaterapeuttiin.

Korjaa

 • Holvituet (35)

 • Iskua vaimentavat pohjalliset (9)

 • Kantapään tuet (12)

 • Luupiikin venytystuki (1)

 • Oiva Vaivaisenluu-sukka (8)

 • Vaivaisenluun oikaisijat (10)

 • Liian tiiviit varpaanvälit (12)

  • Aktiiviliikkujalle
  • Lisää mukavuuden ja vakauden tunnetta sekä mahdollistaa suuremman voiman ja suorituskyvyn urheilussa
  Bergal Activity-pohjallinen koko 43-44

  Bergal Activity-pohjallinen koko 43-44

  29,90 
  Bergal Activity -pohjallinen on anatomisesti muotoiltu pohjallinen, joka sopii erinomaisesti aktiiviselle liikkujalle. Pohjallinen lisää mukavuuden ja vakauden tunnetta sekä mahdollistaa suuremman voiman ja suorituskyvyn urheilussa ja vapaa-aikana. Rakenteen usea eri tavalla toimiva kerros sekä madallettu kantapää antavat jalalle vakautta, paine kantapään alueella pienenee ja jalanpohjaan kohdistuva isku vaimenee. Alimman kerroksen muotoilu stimuloi pitkittäiskaarta ja ehkäisee lihasten ja jänteiden jännitystä ja kramppia. Päkiän alueella oleva perferointi lisää ilmavuutta ja pehmuste antaa askeleeseen energiaa. Rakenne: – Ihoystävällinen, kosteutta sitova mikrokuitu-velour. – Muotomuistilla varustettu latex-pehmuste. – Anatomisesti muotoiltu välikerros. – Kevyt EVA-päkiäpehmuste. – Kantapään pehmuste muotomuistilla varustetulla latexilla. – Jämäkkä pohja, johon on muotoiltu pitkittäiskaarentuki ja kantakuppi. – Metatarsaalituki. Bergal 3D -pohjallinen: Anatomisesti muotoiltu. Monikerroksinen rakenne, joka sisältää voimakkaat pintamateriaalit, välikerrokset ja stabiloivan pohjakerroksen. Pohjallinen suojaa niveliä, vähentää painetta ja ehkäisee väsymystilaa jaloissa. Ihanteellinen kengissä, joista saa irroitettua alkuperäiset pohjalliset. Unisex-mitoitus sopii sekä miehille että naisille.
  Lisää ostoskoriin