Peusek tehokylpy 2 x 10 g

Peusek-tehokylpy ehkäisee jalkojen liiallisen hikoilemisen, mutta ei estä niiden normaalia hengitystä. Tarkasti ohjeiden mukaan toimien Peusek tehokylpy vaikuttaa jo yhden käyttökerran jälkeen pitkään.

Käyttöohje:
Tee tämä hoito aamuisin. Ota paketista pussi joka on merkitty numerolla 1. Sekoita haaleaan veteen ( vettä astiassa niin että jalat peittyvät). Anna jalkojen vaikuttaa nesteessä n. 5 minuuttia, kuivaa jalat kevyesti, kuitenkin niin että jäävät hieman kosteiksi. Avaa pussi joka on merkitty numerolla 2. ja sirottele sisältö jaloille, erityisesti jalkapohjiin sekä varpaiden väleihin. Jos tuotetta jää sirottele se sukkien sisäpuolelle. Samoja sukkia pidetään hoitopäivän jälkeinenkin päivä. Suihkussa voi käydä tai jalkoja pestä vasta toisen päivän iltana.
Peusek tehokylvyn säännöllinen käyttö aina tarpeen ilmetessä pidentää sen vaikutusaikoja!
Tuotekoodi: 06801

Saatavuus: Varastossa

13,80 €

Jalkahoitopaketit

Matkahuolto Lähellä-paketti 4,90 €
Voit valita viidestä vaihtoehdosta sinulle sopivin noutopiste.

 

Matkahuolto Jakopaketti 9,90 €
Paketti toimitetaan suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen arkisin kello 8-16.

 

Kirjelähetys 2,50 €
Verkkokauppa tunnistaa ne tuotteet jotka voidaan toimittaa kirjeitse ja se toimitustapa tulee vaihtoehdoksi automaattisesti.

ARVOSTELUT

En olisi uskonut!!Review by Mervi
Ostin tämän tehohoidon 16 -vuotiaalle, urheilevalle pojalleni, jolla jalat todella haisivat pahalle. Hoidon jälkeen jalkahiki rauhoittui merkittävästi. Nyt aion ostaa uuden, mutta ostan myös tuota kenkäjuttua, ettei kengät haisisi kuivauskaapissa... (Lähetetty 16.11.2013)

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista