Plantaarifaskiitin venytyshoito, Yölasta S/M 1 kpl

89,90 

Tuotekoodi: 9200853402
  • Jännekalvotulehduksen hoitoon
  • Käytetään yöllä

Jännekalvotulehduksen hoitoon tehoaa hyvin omatoimin jalkajänteen venytys. Öisin käytettävällä lastalla on jalkapohjan jänteitä venyttävä vaikutus, ja se lievittää tehokkaasti jännekalvotulehduksen aiheuttamaa kipua. Akuuttia kipua voi hellittää myös kylmähoidolla, esimerkiksi yölastan mukana tulevan kylmäpussin avulla. 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9200853402 Osastot: ,

Kuvaus

Plantaarifaskiitti on yleisin syy kantapääkipuihin. Plantaarifaskiitilla tarkoitetaan jalkapohjan lihasjänteen kiinnityskohdassa kantaluun alla olevan kudoksen tulehdustilaa, joka voi syntyä ylirasituksesta, pienestä revähtymästä tai muusta jalan hyvinvointiin liittyvästä syystä. Tulehdus on yleisin keski-ikäisillä ja sitä esiintyy erityisesti ammateissa, joissa joutuu seisomaan ja kävelemään paljon.
Jännekalvokivun hoitoon tehoaa hyvin omatoiminen lihasjänteen venytys. Öisin käytettävällä lastalla on venyttävä vaikutus jalkapohjan jänteisiin. Akuuttia kipua voi hellittää kylmähoidolla. Yölastan mukana tulevalla kylmäpussilla kylmähoito on helppoa: voit laittaa pussin hetkeksi pakkaseen ennen käyttöä.
Sisältää yölastan (säädettävä) sekä kylmäpussin.

Lisätiedot

EAN-KOODI

Paino

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Plantaarifaskiitin venytyshoito, Yölasta S/M 1 kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *