Kotimaisuus – todellinen valttikortti

Teksti: Tiina Rouvali | Jalkojenhoitaja

Kun olet valinnut jalkojenhoitosarjaa, mitä olet kokenut tärkeäksi?

Lähtökohtaisesti tärkeintä lienee, että se palvelee ja miellyttää sinua, jotta tuotteita on mukava ja vaivaton käyttää. Luonnollisesti erittäin tärkeää ovat myös saamasi hoitotulokset.

Iloiset varpaat -jalkahoitosarja on uraauurtava kotimainen tuotemerkki. Sarja on laaja ja sisältää monipuolisesti hoitotuotteita ammattilaisille hoitolatyöhön, sinulle kotihoitoon sekä vielä omana kokonaisuutenaan geelikevennystuotteet. Sarja on kotimaisuuden lisäksi tunnettu laadukkaista ja tehokkaista tuotteistaan, joista suuri osa valmistetaan edelleen Suomessa, sekä erinomaisesta hinta-laatu-suhteestaan. Lisäarvoa sarjalle antaa helposti saatavilla oleva Iloisten varpaiden asiakaspalvelu, joka toimii täällä tukenasi, jotta löytäisit parhaat tuotteet juuri sinun tarpeisiisi.

Nykypäivänä arvostetaan yhä enemmän tuotteiden kotimaisuutta ja paikallisuutta. Oman alueen palveluita halutaan käyttää ja samalla tukea paikallista taloutta ja työllisyyttä. Usein kotimainen yritys saattaa kiinnittää enemmän huomiota ympäristöystävällisyyteen ja eettiseen tuotantoon sekä kestävään kehitykseen. Monille kotimainen tuote tuntuu turvalliselle käyttää, koska standardit ovat korkeat laadun ja turvallisuuden sekä hygienian suhteen. Kotimaisuus saattaa tarkoittaa myös helpompaa ja nopeampaa saatavuutta ilman pitkiä toimitusaikoja tai tuontirajoituksia.

Kaiken kaikkiaan siis kotimaisen jalkojenhoitosarjan valitseminen voi tuoda monia etuja laadun, luottamuksen, vastuullisuuden ja paikallisen talouden tukemisen näkökulmista. Iloiset varpaat -jalkahoitosarjan valintaa voi lisäksi tukea tuotteiden hajusteettomuus tai miedosti hajustetut tuotteet, sillä tuoksuallergiat ja hajusteherkkyys ovat myös päivän polttava aihe ja selvästi lisääntyneet. Tähän kysyntään olemmekin halunneet tuotekehittelyssä vastata ja lähitulevaisuudessa sarjaan on tulossa uusia hajusteettomia vaihtoehtoja. Lämmin suositus siis Iloiset varpaat -sarjallemme, jonka toivomme palvelevan sinun jalkojasi täydellisesti!